• Pic
  • Pic

Kormos Krisztián vagyok,

manuálterapeuta, kiropraktőr vagy hazánkban ismertebb nevén csontkovács.

Yumeiho japán diplomámat 2000-ben szereztem.

Bemutatkozás

Az általam ismert manuálterápiás módszerek közül ezt találtam a leghatásosabbnak, ezért az iskola elvégzését követően fő tevékenységemmé vált. A diploma megszerzése után végeztem el a budapesti Természetgyógyászati Akadémia alternatív mozgás- és masszázsterapeuta képzését, emellett jártam az egri Eszterházy Károly Főiskola testnevelés szakára, főképp az emberi test megismerése és a sportolás szeretete céljából.
 
Legfőbb mentorom Kormos Géza, keresztapám, aki 1990 óta foglalkozik a Yumeiho-val - ekkortól ismert hazánkban ez a technika - ő többek között a módszer megalkotójától Prof. Saionji Masayuki-tól tanult.
 
Tapasztalataim alapján elmondhatom, hogy ez a módszer rendkívül hatásos a mozgásszervi és belszervi problémák kezelésében. Ezzel a gyógymóddal segítek az embereknek panaszuk, fájdalmaik megszüntetésében, hogy egészségesen élhessenek.
  • "Ha szerencsés vagy, gyógyulásod az elvárt formában fog történni. Ha igazán szerencsés vagy, gyógyulásod olyan formában jön majd, melyről nem is álmodtál - olyanban, melyet az Univerzum kifejezetten neked tartogat."

    Eric Pearl
    amerikai orvos és kiropraktőr

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelemre, így első kézből értesülhetsz ajánlataimról, akcióimról.